V O R M G E V I N G

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en afbeeldingen. Het primaire gereedschap van de grafische vormgeving blijft de creatieve geest. Kritisch, objectiverend en analytisch denken zijn vereist in de vele vormen van het ontwerp. (Bron: Wikipedia).

VanDijkOntwerp is een fullservice ontwerp- en fotografieburaeu en is gevestigd in Gouda. De eenmanszaak wordt door mij, vormgever/fotograaf Bert van Dijk, gerund. Of het nu gaat om een nieuw logo, huisstijl, advertenties, affiche of campagne, er wordt een bijzonder en effectief ontwerp gemaakt. Mijn opdrachtgevers bestaat o.a. uit gemeenten, winkeliers, verenigingen, uitgeverijen, brouwerijen, pedicures enz. Tevens behoren overheden, culturele instellingen, non-profitorganisaties en particulieren tot mijn klantenkring.

Met veel enthousiasme werk ik aan zowel grote als kleine projecten. Waar nodig wordt er samengewerkt met externe professionals. Bijvoorbeeld voor merkstrategie, branding- en communicatietrajecten, tekstschrijven of gespecialiseerde webtechniek. U kunt bij mij terecht voor ontwerp en productie van al uw communicatiemiddelen, zowel offline als online.